De trainingsacteurs –
Toegankelijk en meedenkend

Onze opgewekte, integere en flexibele acteurs denken graag out-of-the-box en gaan uit hun comfort zone indien nodig. Belangrijk is dat ze verbinding zoeken en van daaruit verder werken.

Deze professionele acteurs blijven steeds meedenken in het proces, verzorgen desgewenst een energizer en geven graag iets mee.

Marike komt uit Epe en heeft een frisse, opgewekte uitstraling en is zeer kundig met het Enneagram.

Vanuit haar solide basisprincipes benadert ze iedereen onbevangen, is altijd objectief, eerlijk en oprecht. Juist daardoor krijg je altijd de juiste feedback van haar waardoor je als deelnemer snel groeit. De deelnemers voelen zich op hun gemak bij Marike waardoor zij sneller geneigd zijn zich kwetsbaar op te stellen en daardoor grote stappen maken in hun persoonlijke ontwikkeling, wat nou precies haar doel is.

Bij de kennismaking blijft ze net zolang doorvragen tot ze een compleet beeld heeft van de situatie waarna ze zich volledig transformeert tot datgeen wat nodig is. Haar jarenlange ervaring in de zorg komt goed van pas bij het inleven. Zo zie je haar op het ene moment als een onzekere, schuchtere cassière en het volgende moment is ze een overtuigende blaaskaak die als manager iedereen in het kantoor kort houdt. Het maakt dus niet uit wat de deelnemer van haar verwacht, ze zet het voortreffelijk en vooral overtuigend neer.
Nadat de rol neergezet is geeft ze heel doeltreffend en scherp haar feedback terug die de deelnemer direct begrijpt en oppakt. Dit, samen met het feit dat ze weinig woorden nodig heeft om het probleem te snappen, zorgt ervoor dat ze veel gevraagd is.
Marike heeft haar eigen trainings- & coachingsbureau gebaseerd op het Enneagram, Enneamore

Floor komt uit Arnhem en heeft een flinke dosis levenservaring. Hij is een opgeruimde vrolijke open persoonlijkheid die je met zijn voorkomen direct op je gemak stelt.  Hij heeft een prettige manier van uitvragen waardoor hij snel helder krijgt welk gedrag je van hem wil zien.

Door zijn jarenlange ervaring in de detailhandel en persoonlijke ervaringen in de zorg kan hij alle soorten gedrag goed neerzetten. Van de geïrriteerde zakelijke leidinggevende die te weinig tijd heeft om naar je verhaal te luisteren, tot een timide Turkse vrouw die in een slecht nieuws gesprek te horen krijgt dat haar zoontje ernstig ziek is.  Je zult het gevoel hebben dat de persoon die je voor ogen hebt er echt zit.

Nadat je geoefend hebt, kan hij je vanuit de rol die je gespeeld hebt, terug geven hoe je over kwam.

Floor heeft een eigen trainingsbureau, Vermeer Advies.

vermeeradvies.nl

Vraag ons om contact met je op te nemen