Missie & Visie

Missie & Visie

Onze missie is dat een ieder die wil weten welk effect zijn gedrag heeft op de ander, de mogelijkheid kan krijgen dit te oefenen. Met Gedrag op Bestelling willen we dit zo laagdrempelig mogelijk aanbieden.

Je kunt verschillende vormen van gedrag oefenen en gaat zo een stuk zelfverzekerder een gesprek in. Naast het oefenen van gesprekken kun je ook je houding eens onder de loep nemen. Hoe kom je ergens binnen? Wat roept je houding op bij de ander?

Als trainingsacteurs willen we je een speelveld geven waarin je de ruimte kunt nemen. Onze houding is hierbij heel belangrijk, wij zorgen voor veiligheid, respect en vertrouwen.

Dit kan één op één, maar ook tijdens een training kunnen we ingeschakeld worden om de theorie toe te passen. Het is leuk om de regels van feedback te leren, maar kun je ze ook toepassen? En hoe voelt het voor jou als een ander dit niet doet? De roos van Leary is boeiend, maar hoe fijn is het als je ook eens met verschillende gedragingen kunt oefenen? Een slechtnieuwsgesprek wordt een stuk minder lastig als je weet en ervaren hebt wat de reacties van de ander kunnen zijn.

Kortom…verdiep je theoretische kennis en doe ervaring op.

Vraag ons om contact met je op te nemen